Vanaf april 2019 kunnen alle zwangeren die kraamzorg bij Maartje hebben aangevraagd, gebruik maken van onderstaande unieke kans.

Het is mogelijk om bij jou thuis, in een 2 uur durend kosteloos gesprek, van gedachten te wisselen over zaken die jou persoonlijk bezighouden. Uiteraard zal ik mij houden aan de dan geldende maatregelen, dus dit gesprek zou dan via beeld- bellen kunnen plaats vinden. Ik stuur je dan vantevoren informatie wat we dan samen gaan doorspreken. Uiteraard is er alle ruimte voor de vragen die je zelf hebt.

Dat kan zijn omdat je een bevalling hebt gehad waar je niet fijn op terug kijkt, of gewoon omdat je veel vragen hebt die niet snel te beantwoorden zijn.

Of je wilt  graag ondersteuning bij het opstellen van je persoonlijke geboorteplan, misschien tips over hoe te ontspannen en omgaan met de weeën tijdens de bevalling.

Het kan ook zijn dat je gewoon je verhaal kwijt wilt, over een vorige zwangerschap of bevalling en dat je het fijn vindt dat er iemand rustig naar je luistert en de tijd voor je neemt.

Alles kan, je bepaalt zelf wat er wordt besproken.

 

Als je belangstelling hebt voor dat Doula gesprek, geef dit dan meteen aan als je je inschrijft voor Maartje Kraamzorg. Ik kom dan ook bij jou aan huis om de Intake te doen, waarbij we de kraamzorgmap doorspreken en alles wat er in de kraamtijd gebeurt. Dit zou tijdelijk door beeld- bellen vervangen kunnen worden. Daarnaast kom ik een tweede keer, voor het Doulagesprek, wat Maartje jou gratis aan biedt. Hierin hebben we het met name over de bevalling, welke hormonen een rol spelen en welke (ademhaling) technieken je kunt gebruiken om zo goed mogelijk te ontspannen. Vind je het fijn om dan nog een gesprek te plannen, b.v. om na te denken over wat jij belangrijk vindt in een Geboorteplan, dan kan dit ook. Kijk bij mijn Aanbod voor alle mogelijkheden die er zijn!

Ook kun je naar keuze daarna een eigen pakket samenstellen wat bij jou past, ik hoor het graag van je.

Spreekt dit je nu al aan? Aarzel dan niet langer en neem contact op met mij via het mailadres op mijn website. (Bij ” Contact”) We maken dan een afspraak op een moment dat het jou uit komt.

Wij, als Maartje Kraamzorg en Doula begeleiding Twente zien dit als een waardevolle aanvulling en hopen op mooie gesprekken en tevreden (aanstaande) ouders.