Vanaf april 2019 kunnen alle zwangeren die kraamzorg bij Maartje hebben aangevraagd, gebruik maken van onderstaande unieke kans.

Het is mogelijk om bij jou thuis, in een 2 uur durend kosteloos gesprek, van gedachten te wisselen over zaken die jou persoonlijk bezighouden.

Dat kan zijn omdat je een bevalling hebt gehad waar je niet fijn op terug kijkt, of gewoon omdat je veel vragen hebt die niet snel te beantwoorden zijn.

Of je wilt  graag ondersteuning bij het opstellen van je persoonlijke geboorteplan, misschien tips over hoe te ontspannen en omgaan met de weeën tijdens de bevalling.

Het kan ook zijn dat je gewoon je verhaal kwijt wilt, over een vorige zwangerschap of bevalling en dat je het fijn vindt dat er iemand rustig naar je luistert en de tijd voor je neemt.

Alles kan, je bepaalt zelf wat er wordt besproken.

Mocht je na dit eerste gesprek nog een tweede willen, dat kan. Voor een tweede gesprek brengt Maartje Kraamzorg € 80,00 in rekening, inclusief reiskosten.

Ook kun je naar keuze daarna een eigen pakket samenstellen wat bij jou past!

Kies je uiteindelijk na deze twee gesprekken  voor een complete doula begeleiding? Dan geldt voor jou het lagere tarief bij het “Pakket Maartje”. ( zie “Aanbod”)

Spreekt dit je nu al aan? Aarzel dan niet langer en neem contact op met mij via het mailadres op mijn website. (Bij ” Contact”) We maken dan een afspraak op een moment dat het jou uit komt.

Wij, als Maartje Kraamzorg en Doula begeleiding Twente zien dit als een waardevolle aanvulling en hopen op mooie gesprekken en tevreden (aanstaande) ouders.