Extra kosteloze service

Als extra service voor alle zwangeren die kraamzorg bij Maartje hebben aangevraagd, is het mogelijk om gebruik maken van onderstaande unieke kans:

Het is mogelijk om bij jou thuis, in een 2 uur durend kosteloos gesprek, van gedachten te wisselen over zaken die jou persoonlijk bezighouden. Uiteraard is er alle ruimte voor de vragen die je zelf hebt.

Dat kan zijn omdat je een bevalling hebt gehad waar je niet fijn op terug kijkt, of gewoon omdat je veel vragen hebt die niet snel te beantwoorden zijn.

Of je wilt graag ondersteuning bij het opstellen van je persoonlijke geboorteplan, misschien tips over hoe te ontspannen en omgaan met de weeën tijdens de bevalling.

Het kan ook zijn dat je gewoon je verhaal kwijt wilt, over een vorige zwangerschap of bevalling en dat je het fijn vindt dat er iemand rustig naar je luistert en de tijd voor je neemt.

Alles kan, je bepaalt zelf wat er wordt besproken.

Belangstelling gratis gesprek?

Als je belangstelling hebt voor dat kosteloze gesprek over de bevalling, geef dit dan meteen aan als je je inschrijft voor Maartje Kraamzorg. Ik kom dan ook bij jou aan huis om de Intake Kraamzorg te doen, waarbij we alles doorspreken wat je voor de bevalling nog moet regelen en wat je in de kraamtijd van Maartje Kraamzorg kunt verwachten. Je krijgt hiervoor per mail al informatie en kunt zelf al dingen invullen.

Kijk bij reviews naar ervaringen van andere Maartje klanten!

Na de intake

Na die Intake kom ik dan een tweede keer, voor het gesprek over de bevalling, wat Maartje jou dus gratis aanbiedt. Hierin hebben we het met name over de bevalling, welke hormonen een rol spelen en welke (ademhaling) technieken je kunt gebruiken om zo goed mogelijk te ontspannen. Ook de rol van jouw geboortepartner komt uitgebreid aan bod, wat kan hij/ zij het beste doen om jou te ondersteunen. Geef ook zelf aan welke onderwerpen jij belangrijk vindt.

Vind je het fijn om dan nog een gesprek te plannen, b.v. om na te denken over wat jij belangrijk vindt in een Geboorteplan, dan kan dit ook. Klik hier voor alle mogelijkheden.

Contact

Spreekt dit je aan? Aarzel dan niet langer en neem contact op met mij via wilma@doulabegeleidingtwente.nl. We maken dan een afspraak op een moment dat het jou uit komt.

Wij, als Maartje Kraamzorg en Doula begeleiding Twente zien dit als een waardevolle aanvulling en hopen op mooie gesprekken en tevreden (aanstaande) ouders.